Bliv kunde


Bliv kundeSom kunde hos BG Burcharth er du sikker på at få en kompetent rådgivning omkring vores tekniske produkter. Vi betjener dig gerne pr. telefon eller vores tekniske konsulenter kan aflægge dig et besøg for at klarlægge dine og virksomhedens individuelle behov.

Vi sætter en ære i, at du altid får det rette produkt til den givne opgave.

Når du kontakter os, spørger vi ind til hvor og hvad produktet skal anvendes til. Det giver os de bedste forudsætninger for at rådgive dig bedst muligt, så vi kan være sikre på, at du får det korrekte produkt, hvad enten det er produkter beregnet til: miljø, tryk, vacuum, temperatur, medie, samt indendørs eller udendørs brug mv.

Den billigste løsning er måske ikke altid den mest optimale! Derfor lægger vi stor vægt på, at vi gennem kompetent rådgivning, finder de rigtige produkter, der over tid optimerer opgaven, og dermed er den billigste - sammen finder vi den bedste løsning.

Kontakt os på 66 11 99 66


Køb online

Alle Burcharth’s produkter finder du også på koncernens fælles e-shop - bgflux.com.


Alle kan handle på bgflux.com. Som erhvervskunde i BG Burcharth kan dine nuværende samhandelsbetingelser gøres gældende på BG Flux - så kan du gøre dine indkøb lige præcis når det passer dig - lige på stedet.

Kontakt os og vi tager hånd om det videre forløb.

Er du ny e-handelskunde på bgflux Læs mere

På bgflux finder du produkter fra alle vores selskaber under BG Group

Vi leverer tekniske produkter inden for følgende områder:

  • Smøreudstyr og pumper
  • Tekniske artikler
  • VVS og varme
  • Bygge og Anlæg
  • Hus og Have