Slanger hos burcharth


Hvem er Burcharth

BG Burcharth tilbyder et konkurrencedygtigt produktprogram af høj kvalitet, inden for ventilation, slanger, koblinger, spændebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper. Med stor erfaring, viden og fleksibilitet rådgiver vores tekniske konsulenter omkring løsninger inden for de forskellige produktområder.

Vi sætter en ære i at finde den optimale løsning – både når det gælder om at finde det rette produkt, den passende kvalitet og i forhold til indkøbsoptimering.   

Takket være mange års samarbejde med førende leverandører, udvikles og tilpasses vores produktsortiment løbende. Vi er til enhver tid konkurrencedygtige og omstillingsparate når markedet efterspørger nye eller bedre produkter. Ligesom vi til enhver tid tilpasser os kundens individuelle ønsker og behov.

BG Burcharth er en del af BG Group og har domicil i Odense, hvor vi råder over 700 m2 kontorer og 7200 m2 lagerfaciliteter. Koncernen har ca. 80 medarbejdere og ca. 20 gange om dagen, året rundt kører en fragtbil afsted - fyldt med varer.  

Læs mere om historien bag Burcharth
En hjertesikker virksomhed

BG Burcharth er en certificeret hjertesikker virksomhed. Det betyder, at vi har gjort virksomhedens hjertestarter offentligt tilgængelig. Vi har derfor, i samarbejde med TrygFonden og Kunsten at redde liv, opsat et udendørs varmeskab til vores hjertestarter.

Hjertestarteren er nu placeret på muren udenfor porten, og er således tilgængelig i nødsituationer hele døgnet rundt.

Samtidig er vores hjertestarter nu registreret i TrygFondens app. Dermed er hjertestarteren synlig for almindelige borgere og sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen og 1-1-2, der nu kan guide folk til hjertestarteren, så flere kan overleve et hjertestop.