Ledige stillinger og uopfordrede ansøgningerMåske er det lige dig vi mangler i BG BurcharthBG Burcharth er en del af BG-koncernen og har domicil i Odense, hvor vi råder over 700 m2 kontorer og 7200 m2 lagerfaciliteter. Koncernen har ca. 90 medarbejdere og omkring 20 gange om dagen, året rundt kører en fragtbil afsted - fyldt med varer.

Fokus på vækst, salg og vejledning
BG Burcharth er en velkonsolideret og vækstorienteret organisation med et bredt og konkurrencedygtigt produktprogram inden for bl.a. ventilation, slanger, koblinger, spændebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper. Ud over vores store fokus på salg, er en af de fornemste opgaver at udnytte organisationens store erfaring, viden og fleksibilitet til at rådgive kunderne omkring løsninger inden for vores forskellige produktområder.

Uformelt arbejdsmiljø, gode udviklingsmuligheder og frihed under ansvar
Hverdagen i BG Burcharth er kendetegnet ved en høj grad af medarbejderinvolvering og indflydelse, og vi vægter åbenhed og en uformel omgangsform højt. Hos os får du et job med gode muligheder for at udvikle dig i en uformel organisation med mange gode motiverende kolleger, der hver dag bidrager til fortsat vækst i et inspirerende arbejdsmiljø

Hvis du mener, vi er et godt match, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning og CV til Britta F. Christiansen.


Ledige stillinger

Vi har p.t. ingen ledige stillinger.