Intern salgsmedarbejder med teknisk forståelse

Er du vores nye kollega?

Vi søger en intern salgsmedarbejder til teamet.

BG Burcharth tilbyder et bredt produktprogram indenfor slanger, pakninger, koblinger og olie-smøreudstyr. For at kunne følge med efterspørgslen og udvikle organisationen yderligere, søger vi derfor en intern salgsmedarbejder.

Som intern salgsmedarbejder vil dine primære opgaver bestå i ordrehåndtering, indkøb, kundeservice, support til eksterne salgskonsulenter og udarbejdelse af, samt opfølgning på tilbud. Herudover kan der forekomme en række andre opgaver, f.eks. i forbindelse med opdatering af systemer, datablade, brochurer m.m. Du vil få fast arbejdssted på virksomhedens domicil i Odense.

Vi forventer, at du har erfaring fra en salgsorganisation og en god teknisk forståelse, og måske en teknisk uddannelsesbaggrund. Vigtigst er det, at du er i stand til at omsætte din tekniske viden og kompetence til praktiske løsninger hos kunderne, og at du kan yde en professionel rådgivning, med forståelse for kundernes forretning og problemstillinger.

Som person er du vant til, og trives med, at arbejde selvstændigt med opgaverne. Du er opsøgende, vedholdende og engageret, og du kan både igangsætte og afslutte dine opgaver. Du arbejder struktureret og seriøst, og trives i et job med mange eksterne kontakter.

Vi forventer, at du er en teamplayer, som forstår at nå i mål i samspil med dine kollegaer. Herudover er det vigtigt, at du bevarer humøret og overblikket, når det ind imellem går stærkt.

    Du kan se frem til:

  • En velkonsolideret og vækstorienteret organisation med et bredt produktprogram fra førende europæiske producenter
  • Et frit og spændende job med gode muligheder for at udvikle sig
  • En uformel organisation med mange gode motiverende kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø
  • Frugtordning, massageordning og eget motionsrum

Send din ansøgning til Britta F. Christiansen på bfc@byggros.com. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Du er velkommen til at kontakte os