Bliv Kunde 744X412

Få dit eget kunde-login

Bliv kunde hos BG Burcharth

Med en kundeaftale hos BG Burcharth får du et kunde-login, således at du kan handle 24/7. Udfyld formularen herunder, så behandler vi din ansøgning hurtigst muligt.

Med kunde-login kan du:

  • Se egne priser
  • Få vist dine aftalepriser i webshoppen.
  • Modtage fakturaer på dine ordrer
  • Se leveringsstatus - Track and Trace
  • Se tidligere ordrer og fakturaer
  • Oprette dine egne favoritlister


Er du allerede kunde?

Har du allerede en kundeaftale med BG Burcharth kan du udfylde formularen herunder eller kontakte kundeservice på 6611 9966.

Er du privatkunde?

Ønsker du at handle som privatkunde, henviser vi til webshoppen bgflux.com

Udfyld formularen

Udfyld formularen. Så behandler vi din ansøgning om en kundeaftale, der gør hverdagen enklere for dig og din virksomhed.

Valgfri
Valgfri
Valgfri
ValgfriVi rådgiver dig gerne...

Som kunde hos BG Burcharth er du sikker på at få en kompetent rådgivning omkring vores tekniske produkter. Vi betjener dig gerne pr. telefon eller vores tekniske konsulenter kan aflægge dig et besøg for at klarlægge dine og virksomhedens individuelle behov.

Vi sætter en ære i, at du altid får det rette produkt til den givne opgave.

Når du kontakter os, spørger vi ind til hvor og hvad produktet skal anvendes til. Det giver os de bedste forudsætninger for at rådgive dig bedst muligt, så vi kan være sikre på, at du får det korrekte produkt, hvad enten det er produkter beregnet til: miljø, tryk, vacuum, temperatur, medie, samt indendørs eller udendørs brug mv.

Den billigste løsning er måske ikke altid den mest optimale! Derfor lægger vi stor vægt på, at vi gennem kompetent rådgivning, finder de rigtige produkter, der over tid optimerer opgaven, og dermed er den billigste - sammen finder vi den bedste løsning.

Du er velkommen til at kontakte os