BG Group Reception 2

100 % danskejet - siden 1924

Hvem er Burcharth

BG Burcharth tilbyder et konkurrencedygtigt produktprogram af høj kvalitet, inden for ventilation, slanger, koblinger, spændebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper. Med stor erfaring, viden og fleksibilitet rådgiver vores tekniske konsulenter omkring løsninger inden for de forskellige produktområder.

Vi sætter en ære i at finde den optimale løsning – både når det gælder om at finde det rette produkt, den passende kvalitet og i forhold til indkøbsoptimering.   

Takket være mange års samarbejde med førende leverandører, udvikles og tilpasses vores produktsortiment løbende. Vi er til enhver tid konkurrencedygtige og omstillingsparate når markedet efterspørger nye eller bedre produkter. Ligesom vi til enhver tid tilpasser os kundens individuelle ønsker og behov.

BG Burcharth er en del af BG Group og har domicil i det nordøstlige Odense, hvor vi råder over 4000 m2 kontorer og 12000 m2 lagerfaciliteter. Koncernen har ca. 90 medarbejdere og ca. 20 gange om dagen, året rundt kører en fragtbil afsted - fyldt med varer.  

IMG13187

Historien bag BG Burcharth

BG Burcharth blev grundlagt 1924 i Odense C, som lokal leverandør af tekniske artikler. Efter den store industrialisering blev Burcharth landsdækkende og i 1970'erne blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og skabte derefter en hurtig vækst med landsdækkende salg af slanger, koblinger, pakninger m.v. til de danske industrier.

Som et resultat af en fusionering mellem Burcharth A/S og Byggros A/S blev Burcharth i 2008 en del af BG Group, som i dag også indbefatter BG Termic Plus og BG Millag. Virksomheden er centralt beliggende i det nordøstlige Odense med nem adgang til motorvejen.

Stempel

Bliv kunde

Som kunde hos BG Burcharth er du sikker på at få en kompetent rådgivning omkring vores tekniske produkter. Vi betjener dig gerne pr. telefon eller vores tekniske konsulenter kan aflægge dig et besøg for at klarlægge dine og virksomhedens individuelle behov.

Du er velkommen til at kontakte os